Η παγκόσμια φήμη του οίκου Fendi

Ο οίκος Fendi δημιουργεί μια νέα εικόνα στην δική της σχολή δέρματος στην Τοσκάνη

Η χειροτεχνική κληρονομιά του οίκου Fendi έχει περάσει σε τρεις γενιές.
Το άνοιγμα της δικής του σχολής δερματοποιίας είναι ένα νέο κεφάλαιο της εταιρείας για την κατασκευαστική τελειότητα. Η σχολή δερματοποιίας Bagno a Ripoli, που βρίσκεται στην πόλη Metropolitan της Φλωρεντίας στην Τοσκάνη της Ιταλίας, διδάσκει στους τεχνίτες τις εξεζητημένες τεχνικές που καθιστούν τις τσάντες Fendi εξαιρετικές στην τεχνική και την ποιότητα.

Μια απόδοση της τσάντας Peekaboo με τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της.

Η Φλωρεντία είναι ένα κέντρο τέχνης παγκόσμιας κλάσης από την Αναγέννηση. Η σχολή Fendi, στα περίχωρα της πόλης, διδάσκει τις μεθόδους δερματοποιίας του οίκου και τις αξίες της εταιρείας.

Οι σπουδαστές σύμφωνα με την ικανότητά τους και το ταλέντο τους, εντάσονται στο κατάλληλο τμήμα. Αυτό επιταχύνει τη διαδικασία ενσωμάτωσης των σπουδαστών στο εργαστήριο Fendi και επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνίτες να αφιερώσουν χρόνο στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών τους. Οι κορυφαίοι δάσκαλοι και τεχνίτες της σχολής έχουν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και βοηθούν στην πρόοδο των μαθητών τους, παρακολουθόντας προσεκτικά τη σταδιοδρομία τους.

Απλά εργαλεία όπως αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για χειροποίητες τσάντες Fendi για τρεις γενιές.

Η απλότητα είναι η νέα εκκεντρικότητα

Ένα από τα κομμάτια του Fendi είναι η τσάντα Peekaboo. Σε αντίθεση με μερικές από τις πιο φανταχτερές τσάντες , η Peekaboo βασίζεται στην πολυπλοκότητα των μικρών λεπτομερειών για να εντυπωσιάσει με το υλικό, το σχήμα και φυσικά την ποιότητα του δέρματος. Η αντίθεση των εσωτερικών χρωμάτων και των υλικών που είναι ορατά με την τσάντα ανοιχτή, την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

«Η απλότητα είναι η νέα εκκεντρότητα. Ψάχνω για ένα παραδοσιακό, αλλά μοντέρνο σύγχρονο σχήμα, ικανό να ικανοποιήσει και τις πιο σύγχρονες γυναίκες», λέει η Silvia Venturini Fendi. Η Peekaboo προορίζεται να φορεθεί ανοιχτή, για να αναδείξει τις λεπτομέρειες του εσωτερικού. «Είναι η μόνη περίσταση κατά την οποία  θα συνιστούσα μια γυναίκα να κυκλοφορήσει με μια ανοιχτή τσάντα», λέει η Fendi.

Η δημοτικότητα της τσάντας Peekaboo προέρχεται από τον κλασσικό σχεδιασμό της και την εξατομίκευση: Τέσσερα μεγέθη, ποικιλία χρωμάτων και υλικών, όπως το δέρμα, το σουέτ και τον πύθωνα. Η Fendi προσφέρει επίσης τις τσάντες Peekaboo και με πλήρη εξατομίκευση στις παραγγελίες.

Η κληρονομιά σχεδόν εκατό ετών καθιστά τον οίκο να αποτελεί  σημείο αναφοράς στη μόδα και τη χειροτεχνία, προσελκύοντας την επόμενη γενιά τεχνιτών και σχεδιαστών.

RELATED ARTICLES

All articles loaded
No more articles to load